S Nakhlou většina z nás začínala, typická višeň, dvojité jalbko, meloun či máta. Suchá jako Sahara, plná klacků, ALE levná, z Egypta od podnikavých kamarádů ještě levnější a s RZU prostě nejlepší! Nicméně existuje pár metod, jak tento tabák kouřit kvalitně. V čem je ta Nakhla přezevše tak dobrá?
O Nakhle se toho napsalo už spousta a vykouřilo se jí ještě víc. Chutnalo vám? Tipnu si, že ani v polovině případů. Klasicky kupovaná Nakhla (50 g) je smotaná do obří hroudy tvaru velbloudího trusu v celofánovém sáčku. Dokážete si určitě představit, že tenhle typ balení neudrží tabák čerstvý a melasu tam, kde má být (že by v tabáku?). Doporučuju proto hned z kraje tabák přebalit do plastikové uzaviratelné krabičky. Edice Mizo už je balená o něco lépe, použit byl druhý zatavený sáček.